TURVALLISUUSPALVELUT KOKONAISUUTENA TAI OSINA - SAFETOR CONTROL

Tarjoamme asiantuntevat ja monipuoliset turvallisuuspalvelut yritysten, yhteisöjen ja tapahtumajärjestäjien käyttöön. Turvallisuuspalvelut ovat käytettävissänne tarvitseminanne osina tai eri osa-alueet kattavasti huomioivana kokonaisuutena.

Monipuoliset turvallisuuspalvelut alan asiantuntijalta

Kauttamme saatte turvallisuuspalveluiden kattavan kokonaisuuden. Tutustu eri palveluihimme tarkemmin ja ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme, kuinka voimme auttaa turvallisuutenne edistämisessä!

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Järjestyksenvalvonta on turvallisuuspalveluistamme yleisimmin käytössä. Järjestyksenvalvojan toiminta- ja palvelutaidot ovat ulkoisen kuvan luomisessa iso tekijä, josta me kannamme vastuun huolellisesti. Täydennyskoulutamme henkilöstöämme jatkuvasti parhaan laadun varmistamiseksi. Pystymme reagoimaan toiveisiin ja erikoistarpeisiin nopeallakin aikataululla.

VALVONTAKESKUS

Tarjoamme käyttöösi monipuoliset valvomotilamme ja sen ammattitaitoiset valvojat. Valvontakameroiden kuvansiirrossa valvomoomme perinteiseen piirivartiointiin saavutetaan useita hyötyjä mm:

  • Kustannustehokkuus
  • Nopeus
  • Ennaltaehkäisy

Reseptionisti ja aulapalvelu

Aulapalvelumme tuo vastaanottoon edustavan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelijan, joka valvoo myös turvallisuutta. Perehdytämme henkilöstön yrityksesi rutiineihin, toimintatapamalleihin ja erityiskysymyksiin huolellisesti.

TURVATARKASTUKSET

Suoritamme osana turvallisuuspalvelujeamme turvatarkastuksia esimerkiksi henkilöstölle, tavarantoimituksille ja ajoneuvoille. Tarkastustoimet suoritetaan käsin tarkastamalla että teknisiä apuvälineitä käyttäen mm. metallin- ja kuuntelulaitteen paljastimilla. Turvatarkastuksella ehkäistään tahallisen tai tahattoman turvallisuusriskin syntymistä.