JÄRJESTYKSENVALVONTA

Luotettavat järjestyksenvalvojat

Luotettava järjestyksenvalvonta on olennainen ja useimmiten myös pakollinen osa yleisötapahtumia tai ravintoloiden myöhempiä aukioloaikoja. Osaavan ja asiantuntevan yrityksen tarjoamana järjestyksen valvonta ja ylläpito takaavat tapahtumaosallistujien ja ravintolavieraiden turvallisuuden ja viihtymisen.

JärjestyksenvalvoJAT TAPAHTUMIIN JA RAVINTOLOIHIN

Hankkimalla kokeneet järjestyksenvalvojat tapahtumiin tunnetulta ja osaavalta turvallisuusalan yritykseltä, voitte olla varmoja asioiden sujuvuudesta. Järjestyksenvalvojamme ovat ennen kaikkea turvallisuusalan ammattilaisia, mutta myös osaavia asiakaspalvelijoita. Järjestyksenvalvojien toiminta ja palvelutaidot ovat ulkoisenkuvan luomisessa iso tekijä, josta me kannamme vastuun huolellisesti. Yrityksestänne ulospäin annettava kuva on meille tärkeä.


JÄRJESTYKSENVALVONTA RAVINTOLOISSA

Toteutamme järjestyksenvalvontaa pubeihin, tanssiravintoloihin, yökerhoihin yms. Blokkaaminen ja roudaaminen eivät ole meille vieraita asioita, vaan ymmärrämme hyvin tehtävämme isona osana onnistunutta ravintolailtaa. Palvelumme on joustava ja tarjoamme asiakkaidemme mielestä alan parasta konseptia. Pystymme reagoimaan toiveisiin ja erikoistarpeisiin lyhyelläkin aikataululla.


JÄRJESTYKSENVALVONTA TAPAHTUMISSA

Järjestyksenvalvonta on tapahtuman onnistumisen kannalta yksi tärkeimmistä osa-alueista. Työntekijämme omaavat hyvät peruskieli-, ensiapu- ja asiakaspalvelutaidot. Kaikki järjestyksenvalvojamme ovat koulutettuja toimimaan johdonmukaisesti poikkeus- tai uhkatilanteissa sekä huolehtimaan asiakkaidenne ja työntekijöidenne turvallisuudesta erilaisissa tapahtumissa.


Kattava kalusto tukee laadukasta järjestyksenvalvontaa

Ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi käytössämme on riittävästi kalustoa onnistuneen tapahtuman luomiseksi ja turvallisuuden takaamiseksi. Järjestyksenvalvontaa tuemme esimerkiksi seuraavanlaisella kalustolla:

  • - Atk-kalusto ja etävalvontalaitteet
  • - VHF- ja PMR-radiopuhelimet
  • - metallinpaljastimet ja metallinpaljastinportit
  • - mönkijät ja pelastusvene
  • - turvallisuujohdon ja kaluston siirron ajoneuvot
  • - perävaunut

Kerro meille tarkemmin järjestyksenvalvontatarpeestanne. Kerromme mielellämme näkemyksemme siitä, kuinka järjestyksenvalvonta tarvitsee järjestää ja annamme palvelustamme tarjouksen.

Tutustu myös muihin tarjoamiimme turvallisuuspalveluihin!