Suojaus­palvelut - Safetor secure


HENKILÖSUOJAUS

Henkilösuojaus soveltuu tilanteisiin, joissa halutaan ennaltaehkäisevästi varautua koskemattomuuden loukkaamisiin. Henkilösuojaajat ovat suosittuja esimerkiksi viranhaltijoiden työrauhan turvaamisessa ja arkojen asiakastapaamisten yhteydessä. Henkilösuojaaja voidaan hälyttää paikalle vuorokauden jokaisena tuntina.

Henkilöstömme erikoiskoulutus ja huippuluokan osaaminen täyttävät kansainvälisesti tunnustetun SIA Close Protection sertifioinnin.

Tutustu henkilösuojauspalveluumme


arvokuljetus

Koskemattomuuden ja kuljetusten turvaaminen Suomessa ja ulkomailla on osa erikoisosaamistamme. Suoritamme suojauksen yleensä mahdollisimman huomaamattomasti. Korkean riskin toimeksiannoissa varustamme vartijamme tarvittaessa ampuma-aseilla.

Tutustu arvokuljetuspalveluumme


TURVATALO

Turvatalo on hyvä vaihtoehto esimerkiksi perhekriiseissä, todistajansuojelussa tai muissa ympärivuorokautista suojelua vaativissa tilanteissa. Käytössämme on turvataloja nopeallakin varoitusajalla.

Tutustu turvatalopalveluumme


Hoiva- ja ensiapu

Terveydenhuolto asettaa omat vaatimuksensa turvallisuuspalvelulle. Kaikilla vartijoillamme on EA2-tason valmius, sekä koulutus defibrillaattoriin eli sydämenkäynnistimeen. Defibrillaattori kuuluu myös vartijamme vakiovarustukseen.

Tutustu hoiva- ja ensiapupalveluihimme