VALVONTAKAMERAT

Valvontakamerat ovat yleinen tapa valvoa tilojen ja kiinteistöjen turvallisuutta etenkin yritysmaailmassa, mutta niiden käyttö on yleistynyt jatkuvasti myös yksityiskotien turvallisuuden valvonnassa. Valvontakameroilla voit seurata kotisi tai kiinteistösi ja sen ympäristön tapahtumia tai välittää kuvaa valvontakeskukseen, jolloin mahdollisiin ongelmatilanteisiin voidaan puuttua nopeasti.

Ennaltaehkäisevää valvontaa

Valvontakameroiden avulla voidaan selvittää tapahtumien kulku jälkikäteen, mutta näkyvälle paikalle asennettujen kameroiden vaikutus turvallisuuteen voi näkyä jo ennen tätä. Kameravalvonta voi ennaltaehkäistä ilkivaltaa ja rikoksia, kun näkyvä kamera saa potentiaaliset tekijät harkitsemaan tekoaan vielä uudestaan.

VALVONTAKAMERAT KOTEIHIN JA TOIMITILOIHIN

Saatte kauttamme tarvittavat valvontakamerat sekä kotiin, että yritysten toimitiloihin. KameravalvontaJärjestelmä mitoitetaan valvottavan kohteen ja käyttötarpeen mukaisesti. Kameravalvontajärjestelmä koostuu valvontakameroista, jotka valitaan kameran käyttötarkoituksen ja käyttöolosuhteiden mukaan, digitaalisesta tallentimesta, paikallisista monitoreista sekä mahdollisesta kuvansiirrosta valvontapisteeseen, kuten esimerkiksi Safetorin valvomoon.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää valvontakameroista ja niiden käytöstä. Kerromme mielellämme tarkemmin, kuinka voit edistää oman kotisi tai kiinteistösi turvallisuutta kameravalvonnan avulla!