Etusivu

AMMATTILAISET PALVELUKSESSANNE

SAFETOR TURVALLISUUSPALVELUT

Olemme luotettava ja kokenut, Etelä-Pohjanmaan alueelle toimintaansa painottava turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa korkeatasoisia vartiointi- ja turvallisuuspalveluita yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Olemme vuodesta 2008 lähtien huolehtineet asiakkaidemme turvallisuudesta, luoneet olosuhteet mielekkäälle asiointikokemukselle sekä toteuttaneet luottamuksellista rikoksenpaljastustyötä ammattimaisella otteella ja tehokkuudella.

PARASTA PAIKALLISTA PALVELUA

Tavoitteenamme on olla paras turvallisuusalan asiakaspalvelija. Ratkaisemme asiakkaamme ongelmat reilulla ja hyvällä asenteella. Huomioimme asiakkaittemme tarpeet yksilöllisesti ja räätälöimme palvelumme juuri heidän tarpeisiinsa sopiviksi. Teemme asiat asiakkaalle helpoksi aina ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien.

PALVELUMME

Myymälävartiointi

Paikallis- ja aluevartiointi

Piirivartiointi

24h hälytysvartiointi

Järjestyksenvalvonta

Valvontakeskus

Reseptionisti ja aulapalvelu

Turvatarkastukset

Henkilösuojaus

Arvokuljetus

Turvatalo

Hoiva ja ensiapu

Yksityishenkilöt

Yritykset ja organisaatiot

Valvontakamerat

Hälytysjärjestelmät

Turvarannekkeet ja turvanapit

Turvallisuusjohtaminen ja -konsultointi

Turvallisuuskoulutukset

AJANKOHTAISTA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
▶️ Parasta paikallista palvelua!

▶️ Omaamme pitkän ja monipuolisen kokemuksen sosiaali- ja terveysalan asiakastilanteiden turvaamisesta mm. vartijan ja turvalaitteiden avulla.

▶️ Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme huolehtii työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuudesta  vaativissakin olosuhteissa.

0105044120 tai 0443019434
myynti@safetor.fi

#safetor #turvallisuuspalvelut #parastapaikallistapalvelua
#eteläpohjanmaa #kauhava #sosiaalijaterveysala
#vartiointipalvelut #turvapainike #turvapalvelut
▶️Tämän viikon Safetorstain aiheena on paloturvallisuus!

▶️ Asenna palovaroittimet jokaiseen huoneeseen ja tarkista niiden toiminta säännöllisesti.Pelastuslain mukaan palovaroittimia tai optisia savuilmaisimia tulee olla vähintään yksi jokaista alkavaa 60 m² kohti. Vaihda paristot vähintään kerran vuodessa.

Harjoittele palohälytyksen kuuloon reagoimista perheesi kanssa ja laatikaa yhdessä pelastussuunnitelma. 

Tiedä, miten poistua nopeasti ja turvallisesti rakennuksesta hätätilanteessa. Vältä myös jättämästä ruoanlaittoa valvomatta ja sammuta liesi aina ruoanlaiton jälkeen. Tarkista myös, että sähkölaitteiden pistokkeet ovat kytkettyinä pois päältä, kun niitä ei käytetä.

#safetor #turvallisuuspalvelut #paloturvallisuus
#safetorstai #turvallisuussuunnitelma #turva #turvallisuus #turvatuotteet #palovaroitin
#palohälytin #eteläpohjanmaa #kauhava
▶️ Safetor Turvallisuuspalvelut on luotettava ja kokenut, eteläpohjalainen turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa paikallisesti korkeatasoisia vartiointi- ja turvallisuuspalveluita yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille.

▶️ Olemme vuodesta 2008 lähtien huolehtineet asiakkaidemme turvallisuudesta, luoneet olosuhteet mielekkäälle asiointikokemukselle sekä toteuttaneet luottamuksellista rikoksenpaljastustyötä ammattimaisella otteella ja tehokkuudella.

#safetor #turvallisuuspalvelut #suojauspalvelut #etsiväpalvelut #koulutukset #konsultointi #vartiointipalvelut #valvontapalvelut #turvatuotteet #eteläpohjanmaa #kauhava #vastuullinenyritys

Scroll to Top