SAFETOR

A Company of Security Professionals

Safetor Ab Ltd är en pålitlig och erfaren internationell säkerhetsföretag, som erbjuder högklassiga bevaknings- och ordningsvakttjänster åt privatpersoner, företag och föreningar. Vi har från år 2008 tagit hand om våra kunders säkerhet, skapat omständigheter till angenäma transaktionserfarenheter och vi har åstadkommit konfidentiella brottsavslöjanden med yrkeskunnigt tag och effektivitet.

FART OCH BEREDSKAP

För oss, en låg svarstid är en sak som vi är särskilt stolta över. Vi är fort på plats om situationen så kräver. Vår hastighet är möjligt med vår yrkeskunniga och engagerade personal och även på grund av våra högklassiga arbetsverktyg.

SERVICEATTITYD
Vårt mål är att ha säkerhetsbranchens bästa kundservice. Vi löser våra kunders problem rättvist och med en bra attityd. Vi uppmärksammar individuelt kundernas behov och vi skräddarsyr våra tjänster just passliga åt dem. Vi gör det enkelt för kunden ända sedan den första kontakten.
TOPPEN KLASSIGA AKTÖRER
Hög kvalitet garanteras genom en professionell och motiverad personal. Vår personal består av personer som har samma värdstankar, säkerhetspersonal för vilka säkerhet är mer än bara affärsverksamhet. Vi håller yrkeskunskapen på en hög utbildningsnivå och upprätthåller personalens kompetens på en regelbunden basis med komplement- och repetitionsskolningar.

LOKALT

Vi är 100 % finskt företag och stolta över våra rötter. Vi nyttjar oss av lokala experter och aktörer för att bygga de bästa samarbetsnätverken.
Rulla till toppen