SAFETOR

A Company of Security Professionals

Safetor on luotettava ja kokenut, Suomen laajuisesti toimiva turvallisuusalan konserni, joka tarjoaa korkeatasoisia vartiointi- ja turvallisuuspalveluita yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Olemme vuodesta 2008 lähtien huolehtineet asiakkaidemme turvallisuudesta, luoneet olosuhteet mielekkäälle asiointikokemukselle sekä toteuttaneet luottamuksellista rikoksenpaljastustyötä ammattimaisella otteella ja tehokkuudella.

Safetor Konserniin kuuluu koulutuskeskus Hakka Grounds sekä henkilöstöpalvelu Safetor Resources Oy.

NOPEUS JA VALMIUS

Meille matala vasteaika on asia, josta olemme erityisen ylpeitä. Olemme nopeasti paikalla kun tilanne niin vaatii. Nopeutemme on mahdollista ammattitaitoisten ja sitoutuneiden työntekijöiden sekä korkeatasoisten työvälineiden ansiosta.

PALVELUASENNE
Tavoitteenamme on olla turvallisuusalan paras asiakaspalvelija. Ratkaisemme asiakkaamme ongelmat reilulla ja hyvällä asenteella. Huomioimme asiakkaittemme tarpeet yksilöllisesti ja räätälöimme palvelumme juuri heidän tarpeisiinsa sopiviksi. Teemme asiat asiakkaalle helpoksi aina ensimmäsestä yhteyden tosta lähtien.
HUIPPUTEKIJÄT
Työntekijämme koostuvat saman arvomaailman omaavista turvallisuusalan ammattilaisista, joille turvallisuus on enemmän kuin pelkkää liiketoimintaa. Pidämme ammattitaitomme äärimmäisen korkealla tasolla kouluttamalla ja ylläpitämällä henkilöstömme ammattitaitoa säännöllisesti täydennys- ja kertauskoulutuksin sekä valmiuksia kohottavalla harjoittelulla.

PAIKALLISUUS

Olemme 100% Suomalainen yritys ja ylpeitä juuristamme. Hyödynnämme paikallisia osaajia ja toimijoita parhaiden yhteistyöverkostojen rakentamisessa.

Scroll to Top