Koulutukset

SAFETOR KOULUTUKSET

TURVALLISUUTEEN LIITTYVÄT KOULUTUKSET SAFETORILTA

Järjestämme koulutuksia säännöllisin väliajoin, sekä asiakkaan tilauksesta. Koulutukset voidaan toteuttaa yrityksemme tiloissa tai muissa soveltuvissa harjoitusympäristöissä. Koulutukset suunnittelemme yhdessä järjestävän yrityksen, yhteisön tai ryhmän kanssa. Pystymme tarjoamaan valmiita ratkaisuja erilaisten koulutustarpeiden toteuttamiseksi.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA KOULUTUSTA? Voimme yhdessä suunnitella koulutuksen, joka vastaa juuri sinun tai organisaatiosi erityistarpeita ja tavoitteita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin luomme yhdessä sinulle sopivan koulutusratkaisun.

YHTEYS: myynti@safetor.fi / 010-5044120

Tuomo ja Petri

TURVALLISUUSKOULUTUKSET

Olemme erikoistuneet tarjoamaan monipuolisia turvallisuuskoulutuksia, jotka on räätälöity vastaamaan eri organisaatioiden tarpeita.

TEK_4980

ENSIAPUKOULUTUKSET

Ensiaputaidot muodostavat olennaisen osan arjen turvallisuutta, tarjoten välineitä ja tietoa reagoida nopeasti sekä tehokkaasti äkillisiin sairaskohtauksiin, onnettomuuksiin ja tapaturmiin. 

Nimetön malli (1)

JÄRJESTYKSENVALVONNAN KOULUTUKSET

Järjestyksenvalvojan peruskurssi (40 oppituntia) sekä
järjestyksenvalvojan kertauskurssi (8 oppituntia). Molemmat kurssit ovat suunniteltu tarjoamaan osallistujille paitsi teoreettista tietoa myös käytännön harjoituksia, jotta koulutus on mahdollisimman tehokasta ja osallistavaa.

TEK_4079

VOIMANKÄYTÖN KOULUTUKSET

Tarjoamme kattavan valikoiman voimankäytön ja voimankäyttövälineiden lisäkoulutuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin ja edistämään osallistujien ammatillista osaamista. 

Scroll to Top