Turvatuotteet

SAFETOR TURVATUOTTEET

HÄLYTINJÄRJESTELMÄT

Tarjoamme  nykyaikaisia ja langattomia turvallisuusratkaisuja, jotka ilmaisevat luvattoman tunkeutumisen lisäksi tulipalon tai muun vastaavan poikkeaman, josta kiinteistölle ja henkilöille voi aiheutua haittaa. Hälytinjärjestelmien langaton teknologia tarjoaa kattavan suojan koteihin ja yrityksiin ilman monimutkaista kaapelointia. Hälytinjärjestelmät luovat samalla reaaliaikaisen kulunvalvonnan. Kulunvalvontaan on mahdollista yhdistää myös sähköinen lukitusjärjestelmä sekä työajanseuranta.

Järjestelmän älykäs toiminta ja sen helppokäyttöinen mobiilisovellus tekevät turvallisuuden hallinnasta vaivatonta.

TURVAPAINIKKEET

Turvapainikkeemme tarjoavat turvaa niin kotona asuvalle kuin läheisille. Turvapainikkeen avulla voi hälyttää apua silloin, kun jotain on sattunut tai ambulanssin hälyttäminen itseltä ei enää onnistu. Turvapainike voidaan asettaa myös työpisteille, missä vartijamme kutsuminen halutaan tehdä helposti ja huomaamattomasti.

KAMERAVALVONTA

Turvallisuus on ykkösasia, ja kameravalvonta tarjoaa tehokkaan tavan varmistaa tilojesi turvallisuus. Kameroiden etuna on niiden luotettavuus, jatkuvuus sekä mahdollisuus tallentaa laadukasta kuvamateriaalia.

Kameravalvonta ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja rikoksia, sekä auttaa vahinkojen selvittämisessä. Kameravalvontajärjestelmämme koostuu käyttötarkoitukseen soveltuvista kameroista, tallentimista, monitoreista sekä mahdollisesta kuvansiirrosta etävalvomoon.

 

MEILTÄ SAAT MYÖS AJAX SYSTEMS:IN LAITTEITA!

Ajax Systems – huippuluokan langaton turvajärjestelmä ja markkinoiden tyylikkäin ja helppokäyttöisin ratkaisu!

Ajax on täysin langaton ja älykäs hälytysjärjestelmä, joka valvoo kiinteistöäsi ympäri vuorokauden. Ajaxin hälytinjärjestelmät eivät ole vain erittäin turvallisia, vaan myös poikkeuksellisen tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä. Ajax murtohälytin tarjoaa laajat turvallisuus- ja automaatio-ominaisuudet. Tämä innovatiivinen järjestelmä on helposti asennettavissa ja käytettävissä älypuhelimellasi – uusia laitteita voidaan lisätä yhdellä napin painalluksella. Jos unohdat asettaa murtohälytyksen päälle, järjestelmä muistuttaa sinua.

Ajax on Finanssialan hyväksymä turvaluokan 2 hälytysjärjestelmä, ja se on palkittu maailman parhaaksi kotihälyttimeksi ”Security & Fire Excellence Awards” -kilpailussa!!

Laitteet omaksi ilman aloitus tai kuukausimaksuja! Autamme sinua tarvittaessa laitteiden asennuksessa!

Tutustu laitteisiin esitteemme avulla!

Scroll to Top