Valvontapalvelut

SAFETOR VALVONTAPALVELUT

Tarjoamme kaikki valvontapalvelut monipuolisesti ja ammattitaidolla yritysten, yhteisöjen ja tapahtumajärjestäjien käyttöön. Turvallisuuspalvelut ovat käytettävissänne tarvitseminanne osina tai eri osa-alueet kattavasti huomioivana kokonaisuutena. Kattavasta turvallisuuspalveluiden kokonaisuudestamme löydät aina myös tarvittavan valvonnan tilojen ja tapahtumien järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseen. Tutustu eri palveluihimme tarkemmin ja ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme, kuinka voimme auttaa turvallisuutenne edistämisessä!

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Järjestyksenvalvonta on turvallisuuspalveluistamme yleisimmin käytössä. Järjestyksenvalvojan toiminta- ja palvelutaidot ovat ulkoisen kuvan luomisessa iso tekijä, josta me kannamme vastuun huolellisesti. Täydennyskoulutamme henkilöstöämme jatkuvasti parhaan laadun varmistamiseksi. Pystymme reagoimaan toiveisiin ja erikoistarpeisiin nopeallakin aikataululla.

VALVONTAKESKUS

Tarjoamme palvelukseesi monipuoliset ammattitaitoiset valvojamme, joiden käytössä on nykyaikainen valvontakeskus. Valvontakameroiden kuvansiirrossa valvomoomme saat perinteiseen piirivartiointiin verrattuna useita lisähyötyjä.

RESEPTIONISTI JA AULAPALVELU

Aulapalvelumme tuo vastaanottoon edustavan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelijan, joka valvoo myös turvallisuutta. Perehdytämme henkilöstön yrityksesi rutiineihin, toimintatapamalleihin ja erityiskysymyksiin huolellisesti. Yrityksestänne ulospäin annettava kuva on meille erittäin tärkeä.

TURVATARKASTUKSET

Suoritamme osana valvontaa myös turvatarkastuksia, esimerkiksi henkilöstölle, tavarantoimituksille ja ajoneuvoille. Tarkastustoimet suoritetaan käsin tarkastamalla tai teknisiä apuvälineitä käyttäen, esimerkiksi metallin- ja kuuntelulaitteiden paljastimilla. Turvatarkastuksella ehkäistään tahallisen tai tahattoman turvallisuusriskin syntymistä.
Scroll to Top